Information om nedladdning

Denna kurs består av en zip-fil som du efter köp direkt laddar ner till din dator.

När du har betalat för produkten får du mejl från SpråkButiken.se med en orderbekräftelse på din beställning samt och en länk till produkten att ladda ner. Du har tre försök att ladda ner filerna.

Om du registrerade dig med användarnamn och lösenord kommer du också att kunna se länkar till din kurs i ditt konto hos oss när du är inloggad.

Ladda ner kursen

Du hämtar, laddar ner, zip-filen till lämplig katalog på din dator.

När filen är nedladdad, dubbelklicka på filen.

Datorn kommer att fråga dig var du vill att filerna ska sparas. Efter val börjar uppackning och dekomprimering. När alla filer öppnats har du ett antal mp3-filer plus pdf-filer. Nu kan du antingen lyssna på filerna direkt från datorn eller kopiera dem till din mp3-spelare eller mobiltelefon.

Jag har laddat ner .zip-filer men ingenting händer när jag dubbelklickar!

Förmodligen har du inte något uppackningsprogram på datorn. Ladda ner Winzip eller något annat gratisprogram och installera på din dator.

Kan jag kopiera filerna och ge till vänner?

Den nedladdade kursen är endast för personligt bruk. Du får kopiera och lagra av säkerhetsskäl på en annan hårddisk eller dator, men du får inte distribuera till en annan person.

Har filerna någon Kopieringsskydd?

När du hämtar varan är alla enskilda filer "stämplade" med digital vattenmärkning. Denna märkning visar detaljerad information om nedladdningen. Digital vattenmärkning är ett sätt att skydda upphovsrättsskyddat material och kan användas för att spåra den ursprungliga nedladdningen.

Kan jag använda filerna i min iPod och iPhone?

Om du använder en Mac produkt kan du använda gratis iTunes-programvara för att enkelt kopiera MP3-filer från datorn till din iPod, iPhone etc

Hastighet på nedladdning

Här är en uppskattning hur lång tid det tar att ladda ner en fil på 56 Mb (tim:min:sek)

(våra språkkurser är mellan 50-60 Mb )

Nedladdningshastighet